headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreizen Vietnam

Hier vind je de OutSight individuele rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, hier een dagje meer of daar een dagje minder, liever een excursies vooraf erbij boeken, of misschien meer strand, of juist langer in het noorden? Geen probleem, we kunnen onze rondreizen natuurlijk altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!

6 rondreizen

Vietnam Rondreis 1: Langs de hoogtepunten van Vietnam

22 dagen

vanaf € 992,- p.p.

Prachtige, complete rondreis van 3 weken van noord naar zuid. Je reist per trein, bus, boot en vliegtuig, en je ziet alle hoogtepunten van Vietnam: de bergvolkeren bij Sapa, rotsformaties in Halong Bay, de historische steden Hoi’An en Hué en de Mekong Delta!

lees verder »
Vietnam-Columbus-Droomreis

Vietnam Rondreis 2: ‘Droomreis’ van noord naar zuid incl. strandverblijf

26 dagen

vanaf € 1111,- p.p.

Uitgebreide en complete rondreis van ruim 3 weken per trein, bus en vliegtuig van noord naar zuid inclusief strand. Je bezoekt in het noorden Sapa en de Halong Bay, dan reis je langs de kust van de Zuid-Chinese Zee naar het zuiden, langs de keizersteden Hué en…..

lees verder »

Vietnam Rondreis 3: van zuid naar noord in ruim drie weken per trein en bus

25 dagen

vanaf € 1064,- p.p.

Ruim 3 weken van zuid naar noord, langs alle hoogtepunten van Vietnam, je reist per trein en bus inclusief een verblijf aan het strand. Je begint met een bezoek aan de Mekong Delta, daarna de badplaats Nha Trang …..

lees verder »

Vietnam Rondreis 4: Vietnam ‘in ’t kort’

14 dagen

vanaf € 832,- p.p.

Korte rondreis van 2 weken van noord naar zuid. Je ziet bijna alle hoogtepunten van Vietnam tijdens je reis per bus, boot en vliegtuig: bruisend Hanoi, de rotsformaties in de wereldberoemde Halong Bay …..

lees verder »
Vietnam rondreis Avontuurlijk

Vietnam rondreis 5: Avontuurlijk van zuid naar noord

25 dagen

vanaf € 1171,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke, uitgebreide rondreis van ruim 3 weken, reis je per trein, bus en boot. Je maakt een aantal wandelingen, een avontuurlijke trekking en je ziet de hoogtepunten van Vietnam! Geniet van de mensen en de natuur die je onderweg tegenkomt.

lees verder »
Vietnam Cambodja rondreis

Vietnam & door de Mekong Delta naar Cambodja

18 dagen

vanaf € 1004,- p.p.

Rondreis van bijna 3 weken van noord naar zuid Vietnam in combinatie met de hoogtepunten van Cambodja! Je ziet de rotsformaties van Halong Bay, de historische stad Hoi’An, het leven langs het water van de Mekong en de tempels van Angkor Wat!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 22 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider