headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreis Vietnam

Reis langs de groene rijstvelden door verrassend & veelzijdig Vietnam

 
Maak je rondreis door de groene jungle, langs de oneindige kustlijn van Vietnam, bezoek de mysterieuze Halong Bay en slaap op een traditionele Jonk. Je kunt relaxen aan het strand van het palmeneiland bij Nha Trang en varen naar de drijvende markten van de unieke Mekong Delta. Vergeet ook niet om je souvenirs te kopen in het gezellige centrum van het oude havenstadje Hoi’An!
 

6 rondreizen

Vietnam Rondreis Langs de hoogtepunten van Vietnam

22 dagen

vanaf € 1119,- p.p.

Prachtige, complete rondreis van 3 weken van noord naar zuid. Je reist per trein, bus, boot en vliegtuig, en je ziet alle hoogtepunten van Vietnam: de bergvolkeren bij Sapa, rotsformaties in Halong Bay, de historische steden Hoi’An en Hué en de Mekong Delta!

lees verder »

Vietnam Rondreis van zuid naar noord – van de Mekong langs de Zuid-Chinese Zee

25 dagen

vanaf € 1219,- p.p.

Ruim 3 weken van zuid naar noord, langs alle hoogtepunten van Vietnam. Je reist per trein en bus inclusief een verblijf aan het strand. Je begint met een bezoek aan de Mekong Delta, daarna de badplaats Nha Trang …..

lees verder »
Rondreis Vietnam in 't kort!

Rondreis Vietnam in ’t kort! – van Hanoi via Halong Bay naar de Mekong

14 dagen

vanaf € 955,- p.p.

Korte rondreis van 2 weken van noord naar zuid. Je ziet bijna alle hoogtepunten van Vietnam tijdens je reis per bus, boot en vliegtuig: bruisend Hanoi, de rotsformaties in de wereldberoemde Halong Bay …..

lees verder »
Vietnam rondreis Avontuurlijk

Rondreis Vietnam Avontuurlijk – incl. Can Tho, Bach Ma National Park, Cat Ba Island en Whale Island

24 dagen

vanaf € 1299,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke, uitgebreide rondreis van ruim 3 weken, reis je per trein, bus en boot. Je maakt een aantal wandelingen, een avontuurlijke trekking en je ziet de hoogtepunten van Vietnam! Geniet van de mensen en de natuur die je onderweg tegenkomt.

lees verder »
Vietnam China rondreis

Vietnam & China Rondreis

21 dagen

vanaf € 1279,- p.p.

Deze rondreis brengt je door het mooie noorden van Vietnam (Hanoi, Sapa en Halong Bay) en het prachtige zuiden van China (Dali, Kunming en Lijiang). Een bijzondere combinatie van twee unieke culturen!

lees verder »
Vietnam Cambodja rondreis

Rondreis Vietnam & door de Mekong Delta naar Cambodja

19 dagen

vanaf € 1205,- p.p.

Rondreis van bijna 3 weken van noord naar zuid Vietnam in combinatie met de hoogtepunten van Cambodja! Je ziet de rotsformaties van Halong Bay, de historische stad Hoi’An, het leven langs het water van de Mekong en de tempels van Angkor Wat!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 22 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider