headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Vietnam

calamiteitenfonds

Individuele rondreizen Vietnam

Hier vind je de OutSight individuele rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, hier een dagje meer of daar een dagje minder, liever een excursies vooraf erbij boeken, of misschien meer strand, of juist langer in het noorden? Geen probleem, we kunnen onze rondreizen natuurlijk altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!

8 rondreizen

SPECIAL Vietnam – rondreis incl. retourvlucht

22 dagen

vanaf € 1660,- p.p.

Deze SPECIAL is een complete rondreis Vietnam, een voorbeeldreis om een indicatie te geven wat een rondreis van bijna 3 weken langs de hoogtepunten van Vietnam -inclusief retourvlucht- kost!

lees verder »

Vietnam Rondreis 1: Langs de hoogtepunten van noord naar zuid

22 dagen

vanaf € 992,- p.p.

Prachtige, complete rondreis van 3 weken van noord naar zuid. Je reist per trein, bus, boot en vliegtuig, en je ziet alle hoogtepunten van Vietnam: de bergvolkeren bij Sapa, rotsformaties in Halong Bay, de historische steden Hoi’An en Hué en de Mekong Delta!

lees verder »
Vietnam-Columbus-Droomreis

Vietnam Rondreis 2: ‘Droomreis’ van noord naar zuid incl. strandverblijf

26 dagen

vanaf € 1096,- p.p.

Uitgebreide en complete rondreis van ruim 3 weken per trein, bus en vliegtuig van noord naar zuid inclusief strand. Je bezoekt in het noorden Sapa en de Halong Bay, dan reis je langs de kust van de Zuid-Chinese Zee naar het zuiden, langs de keizersteden Hué en…..

lees verder »

Vietnam Rondreis 3: van zuid naar noord in ruim drie weken per trein en bus

25 dagen

vanaf € 1059,- p.p.

Ruim 3 weken van zuid naar noord, langs alle hoogtepunten van Vietnam, je reist per trein en bus inclusief een verblijf aan het strand. Je begint met een bezoek aan de Mekong Delta, daarna de badplaats Nha Trang …..

lees verder »

Vietnam Rondreis 4: in ’t kort van noord naar zuid

14 dagen

vanaf € 794,- p.p.

Korte rondreis van 2 weken van noord naar zuid. Je ziet bijna alle hoogtepunten van Vietnam tijdens je reis per bus, boot en vliegtuig: bruisend Hanoi, de rotsformaties in de wereldberoemde Halong Bay …..

lees verder »
Vietnam rondreis Avontuurlijk

Vietnam rondreis 5: Avontuurlijk van zuid naar noord

25 dagen

vanaf € 1253,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke, uitgebreide rondreis van ruim 3 weken, reis je per trein, bus en boot. Je maakt een aantal wandelingen, een avontuurlijke trekking en je ziet de hoogtepunten van Vietnam! Geniet van de mensen en de natuur die je onderweg tegenkomt.

lees verder »
Vietnam China rondreis

Vietnam & China Rondreis

21 dagen

vanaf € 1219,- p.p.

Deze rondreis brengt je door het mooie noorden van Vietnam (Hanoi, Sapa en Halong Bay) en het prachtige zuiden van China (Dali, Kunming en Lijiang). Een bijzondere combinatie van twee unieke culturen!

lees verder »
Vietnam Cambodja rondreis

Vietnam & Cambodja Rondreis

18 dagen

vanaf € 994,- p.p.

Rondreis van bijna 3 weken van noord naar zuid Vietnam in combinatie met de hoogtepunten van Cambodja! Je ziet de rotsformaties van Halong Bay, de historische stad Hoi’An, het leven langs het water van de Mekong en de tempels van Angkor Wat!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 23 bouwstenen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Heb je een vraag? Bel ons: 020-6702656