headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hoe werkt het in Vietnam?

Jouw reis door Vietnam
Vietnam is een smal, langgerekt land met de belangrijke luchthavens Ho Chi Minh stad (voorheen Saigon, de grootste stad) in het zuiden en Hanoi (de hoofdstad) in het noorden. Als je de belangrijkste hoogtepunten Saigon, Mekong Delta, Hue, Hoi An, Sapa, Halong Bay en Hanoi wilt zien, zul je ongeveer drie weken de tijd nodig hebben. Als je minder tijd hebt, kun je een paar keer een binnenlandse vlucht nemen, als je meer tijd hebt kun je misschien je Vietnam reis combineren met een bezoek over de grens aan China of Cambodja. Onze bouwstenen & rondreizen zijn zo samengesteld, dat je begint in het noorden en dan naar het zuiden reist, waar je kunt eindigen met een paar lekkere dagen strand. Natuurlijk kun je ook precies andersom reizen!

 

Vervoer
Voor je vervoer door Vietnam maken we standaard gebruik van de goede, snelle maar kleine toeristbussen met airconditioning. Bij de meeste bouwstenen bieden we daarnaast de mogelijkheid om (tegen toeslag) te reizen per prive-auto met chauffeur. Ook rijden er prima treinen in Vietnam. De beroemde Reunification Express verbindt het noorden en het zuiden van Vietnam met elkaar, natuurlijk bieden we de gelegenheid om een gedeelte van dit traject mee te maken. In de Mekong Delta is een boottocht zonder twijfel de beste manier om deze waterrijke omgeving te verkennen. Ook de Baai van Halong bezoek je het beste per boot: een luxe Phoenix cruiser! Omdat je helemaal zelf je reis in elkaar kunt puzzelen, is het prima mogelijk om je reis helemaal naar wens aan te passen.

 

Alle in het reisaanbod vermelde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen en bij boeking van min. 2 personen. Prijzen zijn exclusief hoogseizoentoeslagen (tenzij anders vermeld).

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Let op: onderstaande data zijn feestdagen in Vietnam en daarom zijn onze vermelde prijzen niet geldig en kunnen toeslagen van toepassing zijn:

 

15 februari – 21 februari (Lunar New Year),
25 april – 4 mei (feestdagen),
30 augustus – 4 september (National Day) en
20 december – 6 januari (Kerst/Oud en Nieuw)

 

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. Prijzen per persoon op basis van twee personen. Aan de informatie en de prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Reisvoorstel aanvragen
close slider