headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

Eén ding is zeker: wij zijn zeer te spreken over jullie organisatie, omdat alles wat we hebben afgesproken, ook zo is gegaan


Kim, dank voor je aardige mail! We hebben heel erg genoten van deze reis en ontzettend veel gedaan, meegemaakt en indrukken opgedaan. Eén ding is zeker: wij zijn zeer te spreken over jullie organisatie, omdat alles wat we hebben afgesproken, ook zo is gegaan. Ook de lokale agenten hebben tijdig van zich laten horen; we zijn zelfs gebeld dat onze vlucht voor de volgende dag een uur is vertraagd en ook dat de chauffeur die ons zou ophalen hiervan op de hoogte is. Perfect. Voor ons als ‘oudere’ backpackers is het een goede ervaring geweest om met een goede organisatie in zee te gaan! Het kon niet beter gaan!

 

Chapeau voor jullie als team!

 

Hartelijke groeten, Matty & Arie Cramer

— Matty en Arie, Leidschendam - Vietnam

Gidsen waren overal goed, spraken goed tot redelijk Engels, vaak jonge mensen, enthousiast.

 

Gidsen waren overal goed, spraken goed tot redelijk Engels, vaak jonge mensen, enthousiast.

Bij de tweedaagse boottocht in Halong Bay kon je ook kajakken, eten was goed, hut was uitstekend.

Tip is de Free Walking Tour in Ho Chi Minh stad, door studenten, vlak bij hotel. Leuke wandeling met goede gidsen, en nog gratis ook. Aanmelden via internet.

— Marcel - Vietnam

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden.

 

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden. We hoopten door dat aan een reisbureau (jullie) uit te besteden zelf wat tijdwinst te boeken. Dat is gelukt, want het klopte werkelijk allemaal!! Op alle momenten dat iemand ons op zou moeten wachten/halen was die er ook, veelal zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Daardoor konden we super efficiënt en heel ontspannen reizen. Dank daarvoor.

 

Ook goed dat jullie ter plaatse contact hebben met organisaties die de lokale bevolking steunt. We hebben vele workshops gezien/gevolgd en op die manier ook met de plaatselijke gebruiken en bevolking kennis gemaakt.

 

We gaan een volgende keer weer graag met jullie op pad!!

— Arjan en Manita - Vietnam & Cambodja

We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight

 

We hebben een prachtige vakantie en zalige tijd gehad.

De chauffeur gedurende de reis en de meneer die onze excursie begeleide in Phnom Pen waren vriendelijk, ervaren en behulpzaam. Een groot voordeel was dat beide goed Engels spraken waardoor we veel konden vragen en leren over het land.

Veel moois gezien &  ervaren, we zijn uitgerust en hebben een voldaan gevoel. Ook Bali was heerlijk en gaf rust. Beide landen roepen om meer!

 

Bedankt Kim voor je vlotte behandeling van onze boeking, je advies en organisatie van onze mooie reis! We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight en willen je bedanken voor al je geregel en goede zorgen.

— Frank en Ralph - Cambodja

Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken!

 

Ik wil je graag nog eens via mail persoonlijk bedanken voor onze prachtige reis die wij hebben mogen beleven in Vietnam.

Werkelijk alles was perfect geregeld en de gemaakte afspraken waren stipt op tijd.  Zelf het weer was perfect met maar één bui op 14 dagen.

Kortom een super reis waarin we veel bezocht en beleefd hebben, met een zeer vriendelijke bevolking.
Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken.

— Stefaan Knockaert & familie, Ruddervoorde (België) - Vietnam

Contact
close slider