headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

Met OutSight naar Vietnam

calamiteitenfonds

Anderen over ons

Gidsen waren overal goed, spraken goed tot redelijk Engels, vaak jonge mensen, enthousiast.

 

Gidsen waren overal goed, spraken goed tot redelijk Engels, vaak jonge mensen, enthousiast.

Bij de tweedaagse boottocht in Halong Bay kon je ook kajakken, eten was goed, hut was uitstekend.

Tip is de Free Walking Tour in Ho Chi Minh stad, door studenten, vlak bij hotel. Leuke wandeling met goede gidsen, en nog gratis ook. Aanmelden via internet.

— Marcel - Vietnam

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden.

 

We hebben een fantastische reis gehad en zijn onder de indruk van jullie organisatie. Het was voor ons de eerste keer dat we niet zelf alles regelden. We hoopten door dat aan een reisbureau (jullie) uit te besteden zelf wat tijdwinst te boeken. Dat is gelukt, want het klopte werkelijk allemaal!! Op alle momenten dat iemand ons op zou moeten wachten/halen was die er ook, veelal zelfs eerder dan de afgesproken tijd. Daardoor konden we super efficiënt en heel ontspannen reizen. Dank daarvoor.

 

Ook goed dat jullie ter plaatse contact hebben met organisaties die de lokale bevolking steunt. We hebben vele workshops gezien/gevolgd en op die manier ook met de plaatselijke gebruiken en bevolking kennis gemaakt.

 

We gaan een volgende keer weer graag met jullie op pad!!

— Arjan en Manita - Vietnam & Cambodja

We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight

 

We hebben een prachtige vakantie en zalige tijd gehad.

De chauffeur gedurende de reis en de meneer die onze excursie begeleide in Phnom Pen waren vriendelijk, ervaren en behulpzaam. Een groot voordeel was dat beide goed Engels spraken waardoor we veel konden vragen en leren over het land.

Veel moois gezien &  ervaren, we zijn uitgerust en hebben een voldaan gevoel. Ook Bali was heerlijk en gaf rust. Beide landen roepen om meer!

 

Bedankt Kim voor je vlotte behandeling van onze boeking, je advies en organisatie van onze mooie reis! We zijn ook deze keer weer zeer tevreden over Outsight en willen je bedanken voor al je geregel en goede zorgen.

— Frank en Ralph - Cambodja

Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken!

 

Ik wil je graag nog eens via mail persoonlijk bedanken voor onze prachtige reis die wij hebben mogen beleven in Vietnam.

Werkelijk alles was perfect geregeld en de gemaakte afspraken waren stipt op tijd.  Zelf het weer was perfect met maar één bui op 14 dagen.

Kortom een super reis waarin we veel bezocht en beleefd hebben, met een zeer vriendelijke bevolking.
Ik kijk er nu al naar uit om mijn volgende reis bij jullie te boeken.

— Stefaan Knockaert & familie, Ruddervoorde (België) - Vietnam

Outsight, bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis. Alles bij elkaar opgeteld is deze manier van reizen ons prima bevallen.

 

Vanaf het eerste contact met Outsight verliep de communicatie naar volle tevredenheid. Voor ons een belangrijke reden om met Outsight in zee te gaan en een reis naar Birma te boeken.

 

Via Outsight legden we de hotels vast. Wat betreft vervoer werden enkele treinreizen vastgelegd. Het zelf boeken van de overige tickets verliep prima. Verder hadden we een aantal dagen een auto met chauffeur. Bij alle chauffeurs voelden we onszelf 100 procent veilig. Altijd werden we op tijd gehaald en gebracht. In ons programma was veel ruimte om zelf ook activiteiten te zoeken en te doen.

 

Alles bij elkaar opgeteld is deze manier van reizen ons prima bevallen en hebben we volop genoten van onze 26-daagse reis naar Birma.

Outsight, bedankt voor de perfecte organisatie van onze reis.

Vriendelijke groeten,

— Gé en Mariëtte Weisscher - Myanmar