headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De volgende losse Vietnam excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies erbij geboekt zouden kunnen worden. Enkele excursies zijn op individuele basis (met privé-vervoer) en bij andere sluit je aan in een internationale groep, met vervoer per bus. Het staat per excursie vermeld! Hieronder een overzicht van al onze excursies in Vietnam, van noord naar zuid:

 


16 excursies

Vietnam excursie, Hanoi

Hanoi: stadstour

€ 36,- p.p.

Tijdens deze stadstour door Hanoi bezoek je in een hele dag: de Pagode op één Pilaar, het huis van Ho Chi Minh en zijn mausoleum (gesloten op maandag en vrijdag), de Tempel van de Literatuur en de Tran Quoc Pagode.

lees verder »

Hanoi: Street Food avondtour

€ 42,- p.p.

Je begint deze tour vanaf het afgesproken vertrekpunt. Samen met de gids loop je over de markt waar je je ogen uitkijkt. Van levende vissen tot exotisch fruit en kleurrijke specerijen. De gids verteld je alles over de verschillende soorten ingrediënten. Terwijl je verder wandelt, krijg je ondertussen steeds een andere snack in je handen

lees verder »
Vietnam-excursie-sapa

Sapa: wandeling langs bergstammen naar de Cat Cat waterval

€ 39,- p.p.

De heuvelachtige omgeving van Sapa is perfect geschikt voor mooie wandelingen. Je gaat een paar uur wandelen, samen met een Engelssprekende gids, langs de rijstterrassen. Je bezoekt de Cat Cat waterval waar je eventueel een verfrissende duik kunt nemen.

lees verder »
Vietnam excursie, Sapa: bezoek aan de Bac Ha markt

Sapa: bezoek aan de Bac Ha markt

€ 36,- p.p.

Bij deze excursie vertrek je al vroeg, zo rond tussen 07.30 en 08.00, en alleen op zondag, vanuit Sapa richting Bac Ha. Rond 10.00 uur kom je hier aan en heb je alle tijd om deze levendige markt uitgebreid te bezoeken.

lees verder »
Vietnam excursie, Sapa, wandeling

Sapa: wandeling met gids door de rijstvelden

€ 38,- p.p.

Tijdens je verblijf in Sapa kun je kiezen voor een privéwandeling met Engelssprekende gids door de rijstvelden en langs verschillende bergstammen. Onderweg kan de gids je van alles vertellen over de omgeving en de lokale bevolking.

lees verder »
Vietnam excursie, Cham Island

Hoi An: bezoek aan Cham Island

€ 30,- p.p.

Vanuit Hoi An kun je een bezoek brengen aan Cham Island (Cu Lao Cham), een leuke afwisseling tijdens je dagen in Hoi’An! Je verzamelt ’s morgens al vroeg bij de ‘tourist seaport’ van Cu Dai, bij het strand van Hoi An.

lees verder »

Hoi An: de tempels van My Son

€ 12,- p.p.

Vanuit je hotel in Hoi An vertrek je vanmorgen naar het historische tempelcomplex van My Son. Het complex bestaat uit meerdere oude tempels waarvan er, ondanks de zware Amerikaanse bombardementen in de Vietnam-oorlog, een aantal goed bewaard zijn gebleven.  

lees verder »

Hoi An: kookles ‘Vietnam Style’

€ 37,- p.p.

Leer de geheimen van de Vietnamese keuken kennen; er is geen betere plaats om de Vietnamese kookkunst onder de knie te krijgen dan in Vietnam zelf!

lees verder »

Hué: cruise over de parfumrivier

€ 28,- p.p.

Tijdens je verblijf in Hué kan een boottocht over de bekende Parfumrivier eigenlijk niet ontbreken. Al varend over de rivier bezoek je de mooie Thien Mu Pagode en de tombe van Tu Duc.

lees verder »
Vietnam, excursie Saigon

Saigon: stadstour

€ 17,- p.p.

Tijdens deze excursie, in internationale groep, van een hele dag bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden van deze bijzondere stad. ’s Ochtends breng je een bezoek aan de Giac Lam Pagode, Chinatown, de Binh Tay markt en de Thien Hau Tempel.

lees verder »

Saigon: Street Food Avondtour per tuk tuk

€ 99,- p.p.

Zodra de zon ondergaat verandert Saigon in één grote georganiseerde chaos met veel gekleurd licht, de lekkerste geuren van de versgebakken loempia’s en een gezellige mensenmassa. De tuk tuk staat om 18.30 uur op je te wachten op de afgesproken plek. Tijdens deze tour rijd je kris kras door Saigon terwijl de Engelssprekende gids je

lees verder »

Dalat: kajakken op het Tuyen Lam Lake

€ 46,- p.p.

Tijdens deze kajak tour word je opgehaald bij je hotel in Dalat. Na een uitgebreiden uitleg over het kajakken, stap je in de boot en kan het avontuur beginnen. Vanuit de kajak heb je een fantastisch zicht op de prachtige natuur in en om het Tuyen Lam Lake. Na diverse stops en een lekkere lunch

lees verder »

Naar de Cu Chi tunnels

€ 12,- p.p.

Op ongeveer 50 kilometer van Ho Chi Minh City liggen de wereldberoemde Cu Chi tunnels, een van de belangrijkste decors tijdens de Vietnam oorlog.

lees verder »
Vietnam excursie, Cao Dai tempel

Naar de Cao Dai tempel en de Cu Chi tunnels

€ 15,- p.p.

’s Morgens reis je eerst per bus naar een grote Cao Dai tempel, hier wordt enkele malen per dag een dienst gehouden, die je dus waarschijnlijk bij kunt wonen.

lees verder »
Vietnam excursie, Mekong

Een dagje Mighty Mekong

€ 25,- p.p.

Een kennismaking met het lokale leven in de idyllische omgeving van de waterrijke Mekong Delta. Je bezoekt het stadje Mytho, een drijvende markt en je  maakt een boottocht langs kleine dorpjes langs- en in de Mekong.

lees verder »
Vietnam excursie, Phu Quoc

Phu Quoc: snorkelen bij de An Thoi eilandjes

€ 26,- p.p.

Als je zin hebt om tijdens je relaxte verblijf op het tropische eiland Phu Quoc toch iets actiefs te doen, kunnen we je de mooie boottocht naar de kleine An Thoi eilandjes zeker aanraden!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 22 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider