headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

Hanoi – Hon Gai International Harbour - Bai Tu Long - Hon Gai International Harbour - Hanoi

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 179,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam bouwsteen Bai Tu Long Bay

Bai Tu Long Bay Vietnam bouwsteen ‘Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay’ brengt je iets ten noorden van de beroemde Halong Bay, hier ligt Bai Tu Long Bay. Dit is een mooi en rustig alternatief voor het drukkere Halong Bay, want hier komen veel minder toeristen. Je bent iets langer onderweg maar dat is zeker de moeite waard.

 

Ontdek het ongerepte landschap met rotsformaties, de grotten en de verborgen zandstrandjes. Je ontmoet de lokale bevolking, die nog leven volgens het traditionele Vietnamese ‘eilandleven’. Tijdens deze bouwsteen verblijf je op een traditionele houten boot, de Bai Tho Junk, een prachtige ervaring!


Dag 1: van Hanoi naar de Hon Gai International Harbour, start cruise, lunch, bezoek aan het Vung Vieng vissersdorpje, naar Cong Do, overnachting aan boord

 

Dag 2: bezoek aan de Thien Canh Son grot, brunch, naar de Hon Gai International Harbour, terug naar Hanoi, einde bouwsteen

Prijs € 179,- p.p.

Inbegrepen: vervoer van Hanoi naar Hon Gai International Harbour en terug, welkomstdrankje, overnachting in hut op de boot, 2 flessen water, ‘s ochtends thee en koffie, alle maaltijden aan boord vanaf lunch op dag 1 tot brunch op dag 2, entreekosten, Engelssprekende gids aan boord, servicekosten

 

Niet inbegrepen: kayakken, spa & massage, niet genoemde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode VNG020: dagelijks vertrek, in internationale groep. De cruises worden het hele jaar door gemaakt, maar in de maanden augustus tot november kan het een enkele keer gebeuren dat de boot niet kan vertrekken bij slecht weer. Waardoor het programma aangepast moet worden. De routes zijn altijd onder voorbehoud wegens eventuele wisselende weersomstandigheden.

 

Opmerking: Voor je gemak raden we je aan om de meeste bagage (bv een grote koffer) achter te laten bij het hotel in Hanoi. Op die manier hoef je niet met je bagage te slepen. Bij je hotel kun je de bagage (vaak tegen een kleine vergoeding) gemakkelijk achterlaten. Let er wel op dat je je paspoort wel meeneemt, hier kan op de boot naar gevraagd worden!

 

 

Vietnam Bai Tu Long Bay bootJe verblijft tijdens deze bouwsteen op een traditioneel gebouwde houten boot, de Bai Tho Junk! Op de Bai Tho Junk vind je moderne, luxe hutten en faciliteiten. Je verblijft in een van de ‘cabins’ met airconditioning en een eigen badkamer met warm water & douche.

Vietnam Bai Tu Long Bay dek

 

De Bai Tho Junk heeft een heerlijk zonnedek en een restaurant. De maaltijden worden door het personeel vers bereid en geserveerd in het restaurant terwijl je geniet van het uitzicht over Bai Tu Long Bay!

 

 Dag 1: van Hanoi naar de Hon Gai International Harbour, start cruise, lunch, bezoek aan het Vung Vieng visserdorp, naar Cong Do, overnachting aan boord

In de ochtend word je opgehaald bij je hotel in Hanoi en naar de Hon Gai International Harbour gebracht. Hier ga je aan boord van een Bai Tho Junk. Je wordt verwelkomt met een drankje en je krijgt uitleg over de route en de veiligheidsrichtlijnen. Er wordt een lunch geserveerd terwijl de cruise begint langs de beroemde eilandjes van Bai Tu Long. Geniet van de schoonheid van de omgeving en de panoramische uitzichten! De boot maakt een stop bij het Vung Vieng vissersdorp, waar je de lokale bevolking in traditionele kleding aan het werk ziet.

 

Daarna ga je terug naar de boot en vaar je richting Cong Do. Hier is het mogelijk om te kajakken, of heerlijk te relaxen op het zonnedek. Na het diner kun je eventueel kiezen voor een van de verschillende activiteiten die ‘s avonds georganiseerd worden zoals: inktvis vangen, ‘Movie Night’ of de ‘Massage & Spa services’. Je overnacht in je comfortabele ‘cabin’.

 

Dag 2: bezoek aan de Thien Canh Son grot, brunch, naar Hon Gai International Harbour, terug naar Hanoi, einde bouwsteen

Geniet van een nieuwe ochtend in de Bai Tu Long Bay. Als je vroeg op staat kun je misschien een mooie zonsopkomst zien! Na het ontbijt vaar je naar de Thien Canh Son grot, een van de best verborgen grotten van Bai Tu Long Bay. Eenmaal terug aan boord wordt er een heerlijke brunch geserveerd terwijl je terug vaart naar de haven. Hier leg je aan en staat de transfer klaar om je terug te brengen naar je hotel in Hanoi.

 

Natuurlijk kunnen we een aansluitende overnachting in Hanoi voor je regelen, geef dit dan even door
bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

 

Natuurlijk kunnen we een aansluitende overnachting in Hanoi voor je regelen, daarna kun je verder reizen van Hanoi via Hue naar Hoi’An, richting het zuiden!

Prijs € 179,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider