headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

Hanoi - Sapa - Hanoi

5 dagen, 4 nachten

Prijs € 169,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam bouwsteen Sapa

Vietnam bouwsteen Sapa

Sapa ligt op ca. 350 km ten noordwesten van Hanoi, tegen de Chinese grens aan. Je reist eerst vanuit Hanoi met de nachttrein naar Sapa. Daar verblijf je 2 nachten in je hotel in Sapa, overdag kun je prachtige wandelingen maken. Uiteindelijk reis je per nachttrein weer terug naar Hanoi.


Dag 1: vertrek vanuit Hanoi met de nachttrein
Dag 2: ‘s ochtends aankomst in Lao Cai, privétransfer naar Sapa
Dag 3: vrije dag in Sapa
Dag 4: eind van de middag transfer naar Lao Cai en vertrek met nachttrein naar Hanoi
Dag 5: vroege aankomst in Hanoi, einde bouwsteen

Prijs € 169,- p.p.

Inbegrepen: treintickets Hanoi – Lao Cai (retour), privétransfer van Lao Cai naar Sapa (retour), 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt in Sapa

 

Niet inbegrepen: de transfers van en naar het treinstation in Hanoi, fooien, overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: Je reis naar Sapa kan in principe het hele jaar plaatsvinden. Maar let op: in de bergen van Sapa kan het in de wintermaanden december, januari en februari ’s nachts wel vriezen. Een bezoek aan de rijstvelden van Sapa kun je het allerbeste doen in de maanden september en december.

 

Reiscode: VNT010

 

Suggesties: Het is ook mogelijk om met de dagtrein terug naar Hanoi te reizen. Het is een lange, fascinerende trip en een hele aparte ervaring! Omdat je ca. 10 uur op houten bankjes zit, hebben wij de nachttrein in deze bouwsteen opgenomen. Als je toch graag per dagtrein terug naar Hanoi reist, geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag bij de opmerkingen!

De eerste nacht slaap je in de nachttrein van Hanoi naar Lao Cai, je gereserveerde plaats in de trein is een ‘soft-sleeper’, dit betekent dat je met 4 personen in een coupe slaapt.

 

De twee nachten in Sapa slaap je in het Elite Hotel, een prima sfeervol middenklasse hotel in het centrum van het stadje. Je hebt vanaf het balkon van je hotelkamer een mooi uitzicht op de tuin. De kamers hebben geen A/C, omdat dit in de bergen helemaal niet nodig is, het kan hier zelfs erg koud worden ’s nachts.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Sapa: wandeling langs bergstammen naar de Cat Cat waterval

Prijs € 39,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam-excursie-sapa

De heuvelachtige omgeving van Sapa is perfect geschikt voor mooie wandelingen. Je gaat een paar uur wandelen, samen met een Engelssprekende gids, langs de rijstterrassen. Je bezoekt de Cat Cat waterval waar je eventueel een verfrissende duik kunt nemen. (meer…)

Sapa: bezoek aan de Bac Ha markt

Prijs € 36,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam excursie, Sapa: bezoek aan de Bac Ha markt

Bij deze excursie vertrek je al vroeg, zo rond tussen 07.30 en 08.00, en alleen op zondag, vanuit Sapa richting Bac Ha. Rond 10.00 uur kom je hier aan en heb je alle tijd om deze levendige markt uitgebreid te bezoeken. (meer…)

Sapa: wandeling met gids door de rijstvelden

Prijs € 38,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam excursie, Sapa, wandeling

Tijdens je verblijf in Sapa kun je kiezen voor een privéwandeling met Engelssprekende gids door de rijstvelden en langs verschillende bergstammen. Onderweg kan de gids je van alles vertellen over de omgeving en de lokale bevolking. (meer…)

Naar de Cu Chi tunnels

Prijs € 12,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Op ongeveer 50 kilometer van Ho Chi Minh City liggen de wereldberoemde Cu Chi tunnels, een van de belangrijkste decors tijdens de Vietnam oorlog. (meer…)

Dag 1: vertrek vanuit Hanoi met de nachttrein  
Vandaag  heb je nog de hele dag vrij in Hanoi voordat je in de avond zelf naar het station van Hanoi gaat om de nachttrein te pakken richting het noorden! Het station is gezellig druk, je kunt hier nog wat  eten & drinken kopen voordat je vertrekt. Je gereserveerde plaats in de trein is een ‘soft-sleeper’, dit betekent dat je met 4 personen in een coupe slaapt.

 

Dag 2: ‘s ochtends aankomst in Lao Cai, transfer naar Sapa.
Je komt ’s morgens vroeg aan in Lao Cai, waar een chauffeur op je staat te wachten om je naar Sapa te brengen. Je hotel in Sapa ligt aan de rand van het stadje, en je hebt vanuit je hotel prachtig uitzicht over de bergen en het meer. De rest van de dag kun je zelf kiezen wat je doet! Misschien wil je eerst nog wat bijkomen van de nachttrein?

 

Of ga je er vanmiddag meteen op uit, de bergen in? Je kunt een van onze excursies boeken, dit is een 3-uur durende wandeling met gids naar bv de Cat Cat waterval. Als je op een zondag in Sapa bent, raden we je de excursie naar de kleurrijke markt van Bac Ha aan!

 

Dag 3: vrije dag in Sapa.
Ook vandaag hebben we geen activiteiten voor je ingepland en kun je helemaal zelf bepalen hoe lang je wilt wandelen en waarheen. Niets is verplicht! Als je wilt kun je een excursie naar de Golden Stream en een Black H`Mong dorp bijboeken, je wandelt dan ca. 3 uur met een gids door de bergen!

 

Dag 4: eind van de middag transfer naar Lao Cai en vertrek met nachttrein naar Hanoi
Vanmorgen ben je nog vrij in Sapa. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wandeling of (als dag 4 in jouw reis op zondag valt) voor een bezoek aan de kleurrijke Bac Ha markt. Halverwege de middag heb je een transfer naar het station van Lao Cai, waar je op de nachttrein naar Hanoi stapt. Je gereserveerde plaats in de trein is weer een ‘soft-sleeper’, waarbij je met 4 personen in een coupe slaapt.

 

Dag 5: vroege aankomst in Hanoi, einde bouwsteen
Vanmorgen kom je al vroeg aan in Hanoi, waar deze bouwsteen eindigt.

Prijs € 169,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider