headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

Nha Trang - Whale Island - Nha Trang

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 235,- p.p. vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Vietnam, bouwsteen palmeneiland

Voor de kust van de drukke en toeristische badplaats Nha Trang ligt een heerlijk rustig ‘palmeneiland‘ met slechts 1 accommodatie: het Whale Island Resort. Geniet van de wuivende palmbomen, hagelwitte stranden, de rust en vooral van de prachtige onderwaterwereld.


Dag 1: transfer van Nha Trang naar Dam Mon, per boot naar het Whale Island Resort
Dag 2: vrije dag op het palmeneiland,Whale Island Resort
Dag 3: per boot terug naar Dam Mon, transfer naar Nha Trang, einde bouwsteen

Prijs € 235,- p.p. vanaf

Inbegrepen: shuttle transfer vanaf het startpunt in Nha Trang naar Dam Mon (en vice versa), retourtransfer per boot van Dam Mon naar Whale Island Resort, 2 overnachtingen o.b.v. volpension dus inclusief alle maaltijden

 

Niet inbegrepen: drankjes & excursies, fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: beste reistijd is van januari tot oktober, de duikschool op het eiland is geopend van maart tot oktober. Buiten het seizoen kan het erg rustig zijn op het eiland, bij slecht weer gaat het resort soms zelfs tijdelijk helemaal dicht.

 

Reiscode: VNS003

 

Tijdens deze bouwsteen verblijf je in het Whale Island Resort. Dit eenvoudige maar zeer sfeervolle, rustige en bijzondere resort is de enige accommodatie op het eiland. Het ligt direct aan het zandstrand, en bestaat uit een hoofdgebouw met de receptie, een boekenuitleen, wat computers en het restaurant, en ruim 20 eenvoudige bungalows.  De bungalows hebben een bamboe dak, en zijn voorzien van een eigen badkamer en klamboe. Er is geen airco, je kunt wel de fan aanzetten en verder slaap je in de koele zeewind. Tijdens je verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Dag 1: transfer van Nha Trang naar Dam Mon, per boot naar het Whale Island Resort
Je wordt per shuttle transfer naar de pier van Dam Mon gebracht. Dit is ongeveer 2 uur rijden. Vanaf de pier is het nog ongeveer 15 minuten varen naar het heerlijke Palmeneiland, hier word je naar je houten bungalows aan het strand gebracht waar je de komende dagen zult overnachten! Als je op tijd aankomt, kun je vanmiddag nog een strandwandeling maken en genieten van de rust die dit eiland uitstraalt. Als je van wat meer actie houdt, kun je hier van alles ondernemen: er zijn catamarans, surfplanken en kajaks te huur.

 

Dag 2: vrije dag op het palmeneiland, Whale Island Resort.
Waarschijnlijk heb je heerlijk geslapen in je bungalow. Door de ‘natuurlijke airco’ sta je dicht bij de natuur en kun je de zee horen ruisen in je bed. Vandaag zou je een boottocht en een duik kunnen gaan maken! Het eiland en haar omgeving staan bekend als prachtige plek om te duiken. In de maanden april, mei en juni kun je in de baai met wat geluk walvissen en walvishaaien zien! Van maart tot oktober is de PADI-duikschool van het resort geopend (buiten deze maanden is het water te troebel en het weer vaak niet goed genoeg). Aan het einde van dag kun je heerlijk vis eten; elke ochtend komen vissers hun vangst brengen bij het restaurant van het resort!

 

Dag 3: per boot terug naar Dam Mon, transfer naar Nha Trang, einde bouwsteen
Vandaag vaar je terug naar de pier van Dam Mon en word je teruggebracht naar Nha Trang. Als je nog wat langer van dit tropische paradijsje wilt genieten is dat natuurlijk ook mogelijk, je kunt deze bouwsteen per nacht verlengen! Vanuit Nha Trang kun je verder reizen naar het zuiden, er is een route langs de Zuid-Chinese Zee van Nha Trang via Mui Ne naar Ho Chi Minh City, of je kunt kiezen voor de route via de bergen: van Nha Trang via Dalat naar Ho Chi Minh City.

Prijs € 235,- p.p. vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider