headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Ontdek het Bach Ma National Park

Bach Ma National Park

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam bouwsteen Bach Ma

Onze Vietnam bouwsteen naar Bach Ma National Park is een perfecte tussenstop op weg van Hue naar Hoi’An! Het park is een voormalig Hill Station, uit de Franse koloniale tijd, met als hoogste punt de Bach Ma-berg (1450 meter). Er is hier destijds flink gevochten tegen de Franse overheersers, maar na de onafhankelijkheid heeft het prachtige natuurgebied een beschermde status gekregen en enige jaren geleden is het opengesteld voor bezoekers. Het Bach Ma National Park ligt precies op de grens tussen het vroegere Noord- en Zuid-Vietnam, in een bergachtig gebied.

 

Tijdens deze bouwsteen maak je onder begeleiding van een gids meerdere avontuurlijke wandelingen door de heuvels en kun je genieten van de prachtige uitzichten, de flora, fauna en de vele watervallen. Je overnacht in een hotel mídden in het park.


Dag 1: vanuit Hue naar Bach Ma National Park, beklimming Bach Ma-berg, ’s middags wandeling, overnachting in Kim Giao Villa
Dag 2: ochtendwandeling in het Bach Ma National Park en terug naar Hue of Hoi’An

Prijs vanaf € 129,- p.p. eindpunt Hue
Prijs vanaf € 185,- p.p. eindpunt Hoi'An

Inbegrepen: vervoer per auto met chauffeur van Hue naar Bach Ma National Park en op dag 2 terug naar Hue OF door naar Hoi An, trekking met ‘eco-biotisch’ gids, entreegeld Nationale Park, 1x overnachting in Kim Giao Villa incl. ontbijt

 

Niet inbegrepen:  fooien, persoonlijke uitgaven en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: De beste tijd om het Bach Ma National Park te bezoeken is van april tot en met augustus. Tijdens de maanden september tot en met maart is het de regenperiode. Het is dan erg nat met veel regen en stortbuien. In deze maanden is het niet aan te raden het park te bezoeken. Maar de zomermaanden zijn dus ideaal! Fijn als je in juli of augustus door Vietnam reist en het dus niet de goede tijd is voor Sapa; dit park kun je in deze maanden prima bezoeken!

 

Reiscode: VNT020Suggesties: Het is mogelijk om deze bouwsteen te eindigen in Hue of Hoi’an.

Je verblijft tijdens deze bouwsteen een nacht in Kim Giao Villa, een hotel midden in de natuur van het Bach Ma National park. Elke kamer heeft een zithoek, handdoeken en een badkamer met douche. Je kunt gebruik maken van de gratis WiFi.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Dag 1: vanuit Hue naar Bach Ma National Park, beklimming Bach Ma-berg, ’s middags wandeling, overnachting in Kim Giao Villa.

Om 8 uur ’s morgens word je opgehaald bij je hotel in Hue en brengt de chauffeur je in ongeveer anderhalf uur naar het Bach Ma National Park. Na aankomst heb je tijd om het informatie-centrum te bezoeken, met veel informatie en een grote kaart van het gebied. Hierna begin je aan de 16 km lange tocht naar de top van de Bach Ma-Berg die 1450 meter boven zeeniveau ligt, het hoogste punt van het park. De lokale gids is een ‘eco-biotisch’-expert en kan je onderweg veel vertellen over de flora en fauna in deze mooie omgeving.

 

Vanaf de top heb je prachtig uitzicht over de bergen en watervallen. Daarna ga je naar Kim Giao Villa om alvast in te checken. Hier heb je wat vrije tijd en de mogelijkheid om te lunchen. Na de lunch vertrek je naar de Do Quyen Fall. Deze waterval is 300 meter hoog, een verbazingwekkend mooi gezicht! Als afsluiter bezoek je nog een aantal kleinere watervallen op de Five Lakes Trail. Hier kan je ook een duik nemen in het koele en helderblauwe water. Begin van de avond keer je terug naar Kim Giao Villa voor de overnachting.

 

Dag 2: ochtendwandeling in het Bach Ma National Park en terug naar Hue of Hoi’An
Na een heel vroeg ontbijt ga je naar Hai Vong Dai, de ‘zeezicht’- toren. Hier kun je de zonsopgang bewonderen en genieten van het schitterende uitzicht over Phu Loc, het strand van Lang Co, de Truong Son berg en de zee! Daarna wandel je verder door het leefgebied van de gibbons, met wat geluk spot je er wel een. Vergeet dus je camera niet! Vervolgens keer je terug naar Kim Giao Villa om uit te checken. Je wordt opgehaald door de chauffeur en teruggebracht naar je hotel in Hue waar deze bouwsteen eindigt. Het is ook mogelijk om vanuit het park direct door te reizen naar Hoi’An, voor het vervolg van je reis richting het zuiden van Vietnam, bijvoorbeeld via het heerlijke strand van Hoi’An!

 

Natuurlijk kunnen we een aansluitende overnachting in Hue of Hoi An voor je regelen, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider