headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

Hanoi - Ninh Binh - Hanoi

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd
Vietnam reizen, Ninh Binh

Op slechts twee uur rijden vanuit Hanoi ligt de wonderlijke wereld van Ninh Binh: steile rotsen en groene rijstvelden wisselen elkaar af!  Je slaapt ter plaatse in een sfeervol hotel aan de rivier, zodat je de volgende ochtend vroeg kunt fietsen en varen in de rustige omgeving,  voordat de grote groepen dagjestoeristen arriveren.


Dag 1: ’s middags privétransfer van Hanoi naar Ninh Binh
Dag 2: fietstocht, tocht per roeiboot, privétransfer terug naar Hanoi, einde bouwsteen

Prijs vanaf € 179,- p.p. in standaardhotel
Prijs vanaf € 189,- p.p. in comforthotel

Inbegrepen: privétransfer van Hanoi naar Dinh Binh en weer terug naar Hanoi, entreegelden, overnachting incl. ontbijt, fietstocht, boottocht en Engelssprekende gids

 

Niet inbegrepen: fooien en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode VNG008: dagelijks vertrek, privétransfers, overnachting in standaardhotel

Reiscode VNG108: dagelijks vertrek, privétransfers, overnachting in comforthotel

 

Het standaardhotel in Ninh Binh is een eenvoudig maar prima homestay-middenklasse hotel. Vanaf het restaurant en enkele van de kamers heb je uitzicht op de rivier. De kamers zijn niet luxe, maar schoon en inclusief airconditioning, en je hebt een eigen badkamer.

 

 

 

 

Als je kiest voor ons comforthotel heb je, het woord zegt het al, net wat meer comfort. De kamers bij dit hotel zijn verdeeld over verschillende bungalows in een tuin en de kamers zijn net wat ruimer dan die van het standaardhotel.

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Dag 1: ’s middags privétransfer van Hanoi naar Ninh Binh
Na een vrije ochtend in Hanoi vertrek je in de middag rond 14.00 uur naar Ninh Binh, waar je rond 16.30 bij je hotel aankomt. De dagjesmensen zijn dan alweer weg, dus je kunt nu heerlijk rustig even rondwandelen door de mooie omgeving.

 

Dag 2: fietstocht, tocht per roeiboot, transfer terug naar Hanoi, einde bouwsteen
De volgende ochtend ontbijt je snel en stap je al vroeg op de fiets, zodat je de mensen die ‘alleen maar’ een dagexcursie hebben geboekt vanuit Hanoi, vóór bent! Geniet van de mooie en rustige omgeving, terwijl je richting de tempel van Dinh Binh fietst. De tempel van de vroegere koning Dinh Binh stamt nog uit de elfde eeuw. Veel van de tempel is tijdens de vele oorlogen verloren gegaan maar er is intussen al weer veel opgeknapt, je krijgt een goed beeld van hoe de tempel er ooit uit heeft gezien!

 

De fietstocht (van ca. 12 km.) eindigt weer bij je hotel waar je eerst even uitcheckt, voordat je naar de pier gebracht wordt. Je stapt dan in een van de roeibootjes voor een tochtje door de prachtige omgeving van Tam Coc. Vanuit je bootje geniet je van het geweldige uitzicht op de rivier en de steile karstbergen die oprijzen tussen de rijstvelden. Na ongeveer 2 uur varen kom je terug in Ninh Binh waar je tijd hebt om te lunchen. Na de lunch word je per privétransfer terug gebracht naar Hanoi waar deze bouwsteen weer eindigt.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider