headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Het heerlijke strand van Hoi’An

Hoi'An

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 125,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam, het strand van Hoi'An

Op een kleine 5 kilometer van het sfeervolle Unesco stadje Hoi’An ligt een heerlijk strand. Een prima plek om halverwege je rondreis door Vietnam even rustig van het strand te genieten voordat je verder reist!


Dag 1: aankomst in Hoi An, vrije dag
Dag 2: vrije dag in Hoi’An
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 125,- p.p.

Inbegrepen 2 overnachtingen aan het strand inclusief ontbijt

 

Niet inbegrepen: vervoer naar Hoi’An, fooien, overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode VNS004: 3 dagen/2 nachten in Hoi An Beach Resort (superior room)

 

Het Hoi An Beach Resort is een comfortabel hotel aan het Cu Dai strand bij Hoi’An. Het resort ligt direct aan een rustig privéstrand met strandbar, ligstoelen en parasols. Er zijn verschillende watersportactiviteiten te boeken. Het resort heeft twee lekkere zwembaden, ook is er een spa en een fitnesscentrum.

 

Natuurlijk is er een restaurant waar je lekker kunt eten. Het hotel kan verschillende excursies voor je boeken, en ook is er de hele dag door een gratis shuttleservice naar het oude centrum van Hoi An. De kamers zijn netjes en comfortabel ingericht en hebben A/C, een kluisje, tv, minibar, badkamer met douche/bad en toilet.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Hoi An: bezoek aan Cham Island

Prijs € 30,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam excursie, Cham Island

Vanuit Hoi An kun je een bezoek brengen aan Cham Island (Cu Lao Cham), een leuke afwisseling tijdens je dagen in Hoi’An! Je verzamelt ’s morgens al vroeg bij de ‘tourist seaport’ van Cu Dai, bij het strand van Hoi An. (meer…)

Hoi An: de tempels van My Son

Prijs € 12,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Vanuit je hotel in Hoi An vertrek je vanmorgen naar het historische tempelcomplex van My Son. Het complex bestaat uit meerdere oude tempels waarvan er, ondanks de zware Amerikaanse bombardementen in de Vietnam-oorlog, een aantal goed bewaard zijn gebleven.

 

(meer…)

Hoi’An: Kookles ‘Vietnam Style’

Prijs € 37,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Leer de geheimen van de Vietnamese keuken kennen; er is geen betere plaats om de Vietnamese kookkunst onder de knie te krijgen dan in Vietnam zelf! (meer…)

Dag 1: aankomst in Hoi An, vrije dag
Afhankelijk van waar je vandaan komt, kunnen wij het vervoer naar Hoi’An voor je regelen. Misschien kom je net uit het centrum van Hoi’An, waar je vorige bouwsteen is geëindigd? Je kunt dit hotel aan het strand ook boeken in plaats van je verblijf in het centrum van Hoi’An. Wij raden je aan om zowel in het stadje zelf, als een paar dagen aan het strand van Hoi’An te verblijven! Bij deze bouwsteen overnacht je in een heerlijk resort aan het strand.

 

Dag 2: vrije dag in Hoi’An
Langs het strand vind je gezellige restaurantjes en bars met heerlijke cocktails. Bij het hotel kun je voor een paar dollar een fiets huren om door de rijstvelden naar het oude centrum van Hoi’An te fietsen. Je kunt een leuke kookexcursie bijboeken. Je overnacht weer in het heerlijke resort aan het strand.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag kun je weer verder reizen! Vanuit Hoi’An reizen de meeste mensen per vliegtuig of nachtbus naar Nha Trang in het zuiden van Vietnam. Maar als je juist uit het zuiden komt, kun je natuurlijk ook noordwaarts richting Hue of Hanoi reizen.

 

Prijs € 125,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider