headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Halong Bay boottocht

Hanoi - Halong Bay - Hanoi

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 159,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam bouwsteen-Halong Bay

Een van de hoogtepunten van het noorden van Vietnam is een bezoek aan de wereldberoemde Halong Bay. Een boottocht door deze baai brengt je langs de meer dan 3000 mysterieuze rotsformaties uit de zee, een waar natuurwonder dat je gezien moet hebben! De baai is een populaire toeristische trekpleister, je zult zeker niet de enige boot in de baai zijn, maar de unieke rotsformaties zijn nog net zo bijzonder als vroeger gebleven, het blijft een prachtig en uniek gebied!

 

Tijdens deze bouwsteen verblijf je een nacht op een traditionele, comfortabele Jonk, een bijzondere ervaring!


Dag 1: van Hanoi naar de Halong Bay per bus, ‘s middags boottocht door de baai
Dag 2: ’s morgens boottocht, ’s middags per bus terug naar Hanoi, einde bouwsteen

Prijs € 159,- p.p.

Inbegrepen: transfer naar- en van Hanoi – Halong City per bus, Engelssprekende gids, entreegeld Halong Bay, overnachting in hut op de boot incl. ontbijt, 2 x lunch en diner op dag 1

 

Niet inbegrepen: transfers van/naar het busstation in Hanoi, fooien en overige maaltijden

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode VNG006: dagelijks vertrek, in internationale groep. De cruises worden het hele jaar door gemaakt, maar in de maanden augustus tot november kan het een enkele keer gebeuren dat de boot niet kan vertrekken bij slecht weer, waardoor het programma aangepast moet worden. De routes zijn altijd onder voorbehoud wegens eventuele wisselende weersomstandigheden.

 

Tip: Het is ook mogelijk om een dagje langer op de boot te blijven zodat je drie dagen bij de Halong Bay op pad gaat. Vraag onze landenspecialisten naar de mogelijkheden!

 

Opmerking: voor je eigen gemak raden we je aan om je grote koffer achter te laten bij het hotel in Hanoi. Op die manier hoef je niet met je bagage te slepen. Bij je hotel kun je de bagage (vaak tegen een kleine vergoeding) gemakkelijk achterlaten. Let er wel op dat je je paspoort wel meeneemt, hier kan op de boot naar gevraagd worden!

Een prachtige ervaring; slapen op de boot tijdens een boottocht door de Halong Bay! Je overnacht op de luxe Phoenix Cruiser, een traditionele jonk van alle moderne gemakken voorzien. De 16 hutten hebben allen een raam & zeezicht, badkamer, airco en een zeer sfeervolle inrichting. De boot heeft een gezellig restaurant met zeer veel decoraties, een bar en een heerlijk zonnedek op het dak van de boot.

 

De 16 hutten hebben een raam & zeezicht, badkamer, airco en een sfeervolle inrichting met massief houten meubilair. De maaltijden worden door het personeel aan boord bereid en in het restaurant of op het dek gereserveerd!

 

Vietna, Halong Bay cruiserVietnam hotels, Halong Bay Phoenix CruiserVietnam, Halong Bay Phoenix Cruiser

 

 

 

 

 Phoenix cruiser

 

Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

Dag 1: van Hanoi naar Halong Bay per bus, ‘s middags boottocht door de baai
Na aankomst van de bus in de badplaats Halong City, ga  je aan boord voor een boottocht langs ontelbare dichtbegroeide eilanden en grotten. Na de lunch bezoek je de Sung Sot grot en is er de mogelijkheid om te zwemmen. Tijdens het diner vaart de boot naar een mooi en rustig gedeelte van de baai voor de overnachting. ’s Avonds is er voldoende tijd om met je medereizigers karaoke te zingen, de favoriete vrijetijdsbesteding van veel Vietnamezen!

 

Dag 2: ’s morgens boottocht, ’s middags per bus terug naar Hanoi, einde bouwsteen
Na het ontbijt op de boot is er de mogelijkheid om door de baai te kajakken. Je peddelt door een prachtig en rustig gebied waar je geen andere reizigers dan je Phoenix Cruiser reisgenoten zult tegenkomen. Na het kajakavontuur is het tijd voor een kleine kookworkshop aan boord, je leert hoe je de typische Vietnamese springroll kunt maken. Lekker om thuis in Nederland nog na te genieten! De lunch is nog aan boord, waarna je in Halong City aankomt. Hier staat de bus voor je terugreis naar Hanoi alweer op je te wachten. Je bent rond 17.00 uur terug in Hanoi.

 

Prijs € 159,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider