headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

De drijvende markten van de Mekong

Ho Chi Minh City - Can Tho - Ho Chi Minh City

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Vietnam bouwsteen, Mekong Delta

Vanuit Ho Chi Minh City reis je naar de Mekong Delta, waar je de drijvende markt van Cai Rang bezoekt, je maakt een boottocht langs dorpjes en eilanden en je slaapt een nacht in Can Tho in een hotel vlakbij de rivier. Een lokale gids gaat mee om uitleg te geven over het leven in de delta!


Dag 1: vanuit Ho Chi Minh City naar Mytho, boottocht, lunch & wandeling, naar Can Tho
Dag 2: 
per boot naar drijvende markt Cai Rang, terug naar Ho Chi Minh City, einde van deze bouwsteen

 

Prijs vanaf € 69,- p.p. seat-in, per bus
Prijs vanaf € 185,- p.p. privé, auto met chauffeur

Inbegrepen: vervoer naar- en van opstapplaats bus, vervoer per A/C bus* of privéauto met chauffeur, boottochten &  bezoek aan Drijvende Markt, Engelssprekende gids, lunch op dag 1, hotelovernachting in eenvoudig hotel inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: fooien, overige maaltijden.
*Bij de seat-in bouwsteen reis je in een internationale groep, afhankelijk van de grootte van de groep (5 tot 40 personen) reis je per minibus of grotere bus.

 

Vervoer: het vervoer van het hotel naar de opstapplaats van de bus en v.v. is inbegrepen. In het centrum van Ho Chi Minh City liggen twee hotels die Outsight standaard aanbiedtAls je verblijft in een hotel dat buiten het centrum ligt, kun je zelf een taxi regelen naar de opstapplaats.


Reiscode VNG002:
  in internationale groep, per bus, 1 overnachting in eenvoudig hotel in Can Tho
Reiscode:VNP002:  privé, per auto met chauffeur, 1 overnachting in eenvoudig hotel in Can Tho

Het hotel in Can Tho is een eenvoudig hotel, in het centrum, in de buurt van de rivier, waar je ’s avonds heerlijk nog een wandeling langs het water kunt maken. Je kamer heeft een eigen badkamer en A/C.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Vietnam!

 

Dag 1: vanuit Ho Chi Minh City naar Mytho, boottocht , lunch & wandeling, naar Can Tho
Vanuit Ho Chi Minh City reis je eerst in ca. anderhalf uur per bus naar de Mekong Delta, in Mytho stap je op de boot en vaar je over de Tien River langs haventjes met vissersboten, paalwoningen, kleine dorpjes en rijstvelden naar Unicorn Island en Turtle Island. Je stapt over op een kleinere roeiboot om ook door de smalle kanalen te kunnen varen! Je vaart in de schaduw van de vele palmbomen, de lunch krijg je in een lokale boomgaard. ’s Middags gaat de reis verder te voet, je wandelt door een dorpje en door fruitgaarden, je zult kennismaken met het gewone dagelijkse leven van de locals. Uiteindelijk ga je weer per boot terug naar Mytho, waar je op een bus stapt die de groep naar Can Tho brengt, waar je vanavond overnacht. Can Tho ligt aan de Hau River, een zijtak van de Mekong.

 

Dag 2: per boot naar drijvende markt Cai Rang, terug naar Ho Chi Minh City, einde bouwsteen
Je begint de dag met een bezoek per boot aan de drijvende markt van Cai Rang, de grootste en drukste van de regio. Hier kun je  genieten van de wirwar aan bootjes vol fruit, T-shirts, petjes, parasols, sigaretten, drank, groenten, alles door elkaar heen! Na een wandeling door een dorpje bezoek je ’s middags ook nog de markt van Can Tho. Vanuit Can Tho gaat de bus terug Ho Chi Minh City, waar je einde van de middag zult aankomen.

 

Tip: Als je hierna verder wilt reizen naar Cambodja, bieden we ook de bouwsteen Via de Mekong Delta naar Cambodja, waarbij je vanuit de Mekong Delta niet teruggaat naar Ho Chi Minh City, maar meteen doorreist naar Phnom Penh.

Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 7 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Heb je een vraag? Bel ons: 020-6702656