headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze Vietnam bouwstenen voor je maatwerkreis Vietnam. Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, en ze te combineren zoals jij dat wenst, maak je eenvoudig je eigen Vietnam reis op maat!  


22 bouwstenen

Vietnam, bouwsteen Ho Chi Minh

Easy Landing Ho Chi Minh City

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59,- p.p.

Na aankomst in HoChiMinh City brengt een chauffeur je naar je hotel voor de eerste twee nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest …..

lees verder »
Vietnam, excursie Hanoi

Easy Landing Hanoi

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 75,- p.p.

Na aankomst in Hanoi brengt een chauffeur je naar het hotel voor de eerste twee nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

lees verder »
Vietnam bouwsteen-Halong Bay

Halong Bay boottocht

2 dagen, 1 nachten

€ 145,- p.p.

Eén van de hoogtepunten van noordelijk Vietnam is een bezoek aan de Halong Bay! Tijdens een boottocht door deze baai op de luxe Phoenix cruiser, vaar je tussen de meer dan 3000 mysterieuze rotsformaties…

lees verder »
Vietnam bouwsteen, Halong Bay cruise

Boottocht & kajakken door de Halong Bay

3 dagen, 2 nachten

€ 259,- p.p.

Heb je net wat meer tijd, maak dan deze boottocht door de mysterieuze Halong Bay met twee overnachtingen op een traditionele Jonk en sportieve kajaktochten door de baai.

lees verder »
Vietnam bouwsteen Halong Bay en cat ba

Een bezoek aan de Halong Bay en Cat Ba eiland

3 dagen, 2 nachten

€ 269,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen breng je een bezoek aan de mysterieuze Halong Bay en de nabijgelegen eilanden. Je vaart door de unieke rotsformaties per Golden Lotus cruiser en onderweg heb je de mogelijkheid om verschillende excursies te ondernemen, zoals kajakken en fietsen.

lees verder »
Vietnam reizen, Ninh Binh

Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

2 dagen, 1 nachten

€ 159,- p.p.

Op slechts twee uur rijden vanuit Hanoi liggen de steile rotsen en groene rijstvelden van Ninh Binh. Tijdens deze bouwsteen slaap je in een sfeervol hotel aan de rivier, de volgende ochtend vroeg ga je fietsen en varen ….

lees verder »
Vietnam bouwsteen, Sapa

Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

5 dagen, 4 nachten

€ 159,- p.p.

Je reist vanuit Hanoi met de nachttrein naar Sapa, ca. 350 km richting het noordwesten. Hier verblijf je 2 nachten en kun je prachtige wandelingen tussen de rijstvelden maken.

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Sapa,

Wandelen en logeren bij de bergstammen rond Sapa

7 dagen, 6 nachten

€ 365,- p.p.

Sapa ligt middenin de bergen en is dé uitvalsbasis voor vele prachtige wandelingen. Je verblijft zowel 2 nachten in je hotel in Sapa als 2 nachten in een ‘homestay’ bij de bergstammen thuis, tijdens een meerdaagse …..

lees verder »
Vietnam, bij Sapa

Autorondreis langs de bergstammen bij Sapa

6 dagen, 5 nachten

€ 625,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke en vooral unieke autorondreis vanuit Hanoi, brengt de chauffeur je door de bergen van noordwest Vietnam naar de vele kleurrijke bergstammen en lokale markten in deze omgeving. Vanuit Sapa maak …..

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mai Chau

De bergstammen van Mai Chau

2 dagen, 1 nachten

€ 145,- p.p.

Een bezoek aan de bergstammen bij Mai Chau is een uitstekend alternatief voor Sapa. Mai Chau ligt veel dichter bij Hanoi (ca. 145 km. ten zuidwesten van Hanoi) en is prima per auto met chauffeur in twee dagen …..

lees verder »
Vietnam - bouwsteen Hanoi Hue Hoi An

Van Hanoi via Hue naar Hoi’An

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 215,- p.p.

Je reist vanuit Hanoi met de nachttrein naar de oude keizerlijke stad Hué aan de Parfumrivier, door naar het oude havenstadje Hoi’An, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan….

lees verder »
Vietnam, het strand van Hoi'An

Het heerlijke strand van Hoi’An

3 dagen, 2 nachten

€ 109,- p.p.

Op een paar kilometer van het centrum van Hoi’An ligt een heerlijk strand. Wij raden deze bouwsteen aan als een moment om in het midden van je rondreis door Vietnam heerlijk een paar dagen te relaxen……

lees verder »
Vietnam, bouwsteen palmeneiland

Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

3 dagen, 2 nachten

€ 185,- p.p.

Voor de kust van de drukke badplaats Nha Trang ligt een heerlijk rustig ‘Palmeneiland’ met slechts 1 accommodatie: het Whale Island Resort. Geniet hier van de wuivende palmbomen, de rust, hagelwitte stranden …..

lees verder »
Vietnam bouwsteen-Dalat

Van Nha Trang via Dalat naar Saigon

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Je reist vanuit Nha Trang door de prachtige Centrale Hooglanden van Vietnam, via Dalat naar Ho Ci Minh City in het zuiden. In de omgeving van Dalat, met de koloniale villa’s vol herinneringen aan ……

lees verder »
Vietnam bouwsteen Mui Ne

Van Nha Trang via Mui Ne naar Saigon

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Deze bouwsteen brengt je vanuit Nha Trang langs de prachtige kust van de Zuid-Chinese Zee via Mui Ne, met haar beroemde zandduinen, verder naar het zuiden richting naar Ho Chi Minh City …..

lees verder »
Vietnam bouwsteen LakLake

Bezoek aan Lak Lake

3 dagen, 2 nachten

€ 315,- p.p.

Tussen Dalat en Nha Trang ligt het prachtige Lak Lake, een mooi meer in een nog onontdekt stukje van de hooglanden in Vietnam. Je wijkt af van de vaak gemaakte kustroute, en reist door de centrale hooglanden …..

lees verder »
Vietnam bouwsteen Cat Tien

Naar het Cat Thien National Park

3 dagen, 2 nachten

€ 235,- p.p.

Als je na Dalat nog meer wilt zien van de natuur en de Hooglanden van Vietnam, raden we je deze bouwsteen naar Cat Thien National Park aan! Op weg naar Dalat, ligt dit prachtige natuurpark waar nog niet zoveel toeristen …..

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mui Ne, strand

Het mooie strand van Mui Ne

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Mui Ne is een vissersdorpje aan de Zuid-Chinese Zee met een prachtig strand en unieke zandduinen, precies tussen Nha Trang en Ho Chi Minh City.

lees verder »
Vietnam bouwsteen, Mekong Delta

De drijvende markten van de Mekong

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 69,- p.p.

De Mekong Delta is een vruchtbaar gebied met vele waterwegen en drijvende markten. Tijdens deze bouwsteen maak je kennis maken met deze prachtige streek, die vaak ‘de rijstmand van Vietnam’ wordt genoemd!

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mekong

Door de Mekong Delta naar Cambodja

3 dagen, 2 nachten

€ 159,- p.p.

Als je Vietnam met Cambodja wilt combineren, raden we deze bouwsteen aan. Je reist vanuit Ho Chi Minh City per bus en boot dwars door de Mekong Delta in drie dagen naar Phnom Penh in Cambodja!

lees verder »
Vietnam bouwsteen Mekongdelta

Door de Mekong Delta naar paradijselijk Phu Quoc

3 dagen, 2 nachten

€ 135,- p.p.

Als je na je bezoek aan de drijvende markten in de Mekong Delta door wilt reizen naar Phu Quoc voor een strandverblijf, raden we deze bouwsteen aan. Je reist dwars door de Mekong Delta, gedeeltelijk in internationale groep, vanuit Rach Gia per ferry naar Phu Quoc!

lees verder »
Vietnam bouwsteen - Phu Quoc

Het paradijselijke strand van Phu Quoc

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 335,- p.p.

Phu Quoc is een heerlijk, prachtig, tropisch eilandje voor de zuidkust van Vietnam, zeer geschikt om te relaxen aan het begin (of einde) van je reis door Vietnam. We bieden Phu Quoc aan als strandpakket inclusief …..

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 7 rondreizen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Heb je een vraag? Bel ons: 020-6702656