headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Vietnam bouwstenen

Reis langs de groene rijstvelden door verrassend & veelzijdig Vietnam

 

Bekijk onze Vietnam bouwstenen en maak je eigen reis over verborgen waterwegen waar steile rotsen en groene rijstvelden elkaar afwisselen. Slaap op een traditionele houten boot, ontdek de groene jungle en de grootste grot ter wereld in het indrukwekkende Phong Nha-Ke Bang National Park en eindig aan paradijselijke strand van Phu Quoc!

 


22 bouwstenen

Vietnam, bouwsteen Ho Chi Minh

Easy Landing Ho Chi Minh City

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 79,- p.p.

Na aankomst in HoChiMinh City brengt een chauffeur je naar je hotel voor de eerste twee nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest …..

lees verder »
startpakket Hanoi

Easy Landing Hanoi

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 99,- p.p.

Na aankomst in Hanoi brengt een chauffeur je naar het hotel voor de eerste twee nachten. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in het centrum en de eerste twee overnachtingen, de rest van de reis vul je zelf in!

lees verder »
Vietnam bouwsteen-Halong Bay

Halong Bay boottocht

2 dagen, 1 nachten

€ 159,- p.p.

Eén van de hoogtepunten van noordelijk Vietnam is een bezoek aan de Halong Bay! Tijdens een boottocht door deze baai op de luxe Phoenix cruiser, vaar je tussen de meer dan 3000 mysterieuze rotsformaties…

lees verder »
Vietnam bouwsteen Halong Bay en cat ba

Een bezoek aan de Halong Bay en Cat Ba eiland

3 dagen, 2 nachten

€ 299,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen breng je een bezoek aan de mysterieuze Halong Bay en de nabijgelegen eilanden. Je vaart door de unieke rotsformaties per Golden Lotus cruiser en onderweg heb je de mogelijkheid om verschillende excursies te ondernemen, zoals kajakken en fietsen.

lees verder »
Vietnam bouwsteen Bai Tu Long Bay

Verborgen grotten bij Bai Tu Long Bay

2 dagen, 1 nachten

€ 179,- p.p.

Bai Tu Long Bay ligt iets ten noorden van de beroemde en druk bezochte Halong Bay, en is een mooi en rustig alternatief voor het drukkere Halong Bay, hier komen veel minder toeristen.

lees verder »
Vietnam reizen, Ninh Binh

Karstbergen en rijstvelden bij Ninh Binh

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 179,- p.p.

Op slechts twee uur rijden vanuit Hanoi liggen de steile rotsen en groene rijstvelden van Ninh Binh. Tijdens deze bouwsteen slaap je in een sfeervol hotel aan de rivier, de volgende ochtend vroeg ga je fietsen en varen ….

lees verder »
Vietnam bouwsteen Sapa

Rijstterrassen & bergstammen bij Sapa

5 dagen, 4 nachten

€ 175,- p.p.

Je reist vanuit Hanoi met de nachttrein naar Sapa, ca. 350 km richting het noordwesten. Hier verblijf je 2 nachten en kun je prachtige wandelingen tussen de rijstvelden maken.

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mai Chau

De bergstammen van Mai Chau

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 159,- p.p.

Een bezoek aan de bergstammen bij Mai Chau is een uitstekend alternatief voor Sapa. Mai Chau ligt veel dichter bij Hanoi (ca. 145 km. ten zuidwesten van Hanoi) en is prima per auto met chauffeur in twee dagen …..

lees verder »
Vietnam bouwsteen Pu Luong1

Pu Luong, wandelen tussen rijstterrassen

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 345,- p.p.

Tijdens onze Pu Luong bouwsteen maak je kennis met de prachtige natuur en cultuur van het Pu Luong natuurreservaat in de mooie groene Mai Chau regio in het noorden van Vietnam.

lees verder »
Bouwsteen Phong Nha

Naar de grotten van Phong Nha-Ke Bang

3 dagen, 2 nachten

€ 325,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je de indrukwekkende grotten van Phong Nha-Ke Bang National Park, een prachtig gebied met tropische regenwoud, kalme rivieren, kalkstenen rotsen en honderden verborgen grotten!

lees verder »

Van Hanoi via Hue naar Hoi’An

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 225,- p.p.

Je reist vanuit Hanoi met de nachttrein naar de oude keizerlijke stad Hué aan de Parfumrivier, door naar het oude havenstadje Hoi’An, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan….

lees verder »
Vietnam bouwsteen Bach Ma

Ontdek het Bach Ma National Park

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 129,- p.p.

De perfecte bouwsteen voor een paar prachtige wandelingen in het mooie Bach Ma National Park. Geniet van de prachtige uitzichten, de flora, fauna en de vele watervallen

lees verder »
Vietnam, het strand van Hoi'An

Het heerlijke strand van Hoi’An

3 dagen, 2 nachten

€ 125,- p.p.

Op een paar kilometer van het centrum van Hoi’An ligt een heerlijk strand. Wij raden deze bouwsteen aan als een moment om in het midden van je rondreis door Vietnam heerlijk een paar dagen te relaxen……

lees verder »
Vietnam, bouwsteen palmeneiland

Prachtig palmeneiland bij Nha Trang

3 dagen, 2 nachten

€ 235,- p.p.

Voor de kust van de drukke badplaats Nha Trang ligt een heerlijk rustig ‘Palmeneiland’ met slechts 1 accommodatie: het Whale Island Resort. Geniet hier van de wuivende palmbomen, de rust, hagelwitte stranden …..

lees verder »
Vietnam bouwsteen-Dalat

Van Nha Trang via Dalat naar Ho Chi Minh City

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Je reist vanuit Nha Trang door de prachtige Centrale Hooglanden van Vietnam, via Dalat naar Ho Ci Minh City in het zuiden. In de omgeving van Dalat, met de koloniale villa’s vol herinneringen aan ……

lees verder »
Vietnam bouwsteen Cat Tien

Naar het Nam Cat Thien National Park

3 dagen, 2 nachten

€ 259,- p.p.

Als je na Dalat nog meer wilt zien van de natuur en de Hooglanden van Vietnam, raden we je deze bouwsteen naar Cat Thien National Park aan! Op weg naar Dalat, ligt dit prachtige natuurpark waar nog niet zoveel toeristen …..

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mui Ne, strand

Het mooie strand van Mui Ne

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Mui Ne is een vissersdorpje aan de Zuid-Chinese Zee met een prachtig strand en unieke zandduinen, precies tussen Nha Trang en Ho Chi Minh City.

lees verder »
bouwsteen Ho Tram

Ho Tram, rustig strand nabij Ho Chi Minh

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 219,- p.p.

Ho Tram is een klein plaatsje aan de zuidkust van Vietnam. Weg van alle drukte kun je hier heerlijk ontspannen. Je verblijft drie dagen in een fijn resort aan het strand Een perfecte manier om je reis door Vietnam relaxed af te sluiten of te starten!

lees verder »
Vietnam bouwsteen, Mekong Delta

De drijvende markten van de Mekong

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 115,- p.p.

De Mekong Delta is een vruchtbaar gebied met vele waterwegen en drijvende markten. Tijdens deze bouwsteen maak je kennis maken met deze prachtige streek, die vaak ‘de rijstmand van Vietnam’ wordt genoemd!

lees verder »
Vietnam, bouwsteen Mekong

Door de Mekong Delta naar Cambodja

3 dagen, 2 nachten

€ 245,- p.p.

Als je Vietnam met Cambodja wilt combineren, raden we deze bouwsteen aan. Je reist vanuit Ho Chi Minh City per bus en boot dwars door de Mekong Delta in drie dagen naar Phnom Penh in Cambodja!

lees verder »
Vietnam bouwsteen Mekong Delta en Phu Quoc

Door de Mekong Delta naar paradijselijk Phu Quoc

3 dagen, 2 nachten

€ 179,- p.p.

Als je na je bezoek aan de drijvende markten in de Mekong Delta door wilt reizen naar Phu Quoc voor een strandverblijf, raden we deze bouwsteen aan. Je reist dwars door de Mekong Delta, gedeeltelijk in internationale groep, vanuit Rach Gia per ferry naar Phu Quoc!

lees verder »
Vietnam bouwsteen Phu Quoc

Het paradijselijke strand van Phu Quoc

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 369,- p.p.

Phu Quoc is een heerlijk, prachtig, tropisch eilandje voor de zuidkust van Vietnam, zeer geschikt om te relaxen aan het begin (of einde) van je reis door Vietnam. We bieden Phu Quoc aan als strandpakket inclusief …..

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider